Utrikesakademins årsmiddag 2019

Det lackar mot jul och en ny upplaga Utrikesakademister kommer snart att välkomnas in i alumnigemenskapen. Nu när årsslutet närmar sig vill vi på Frivärld välkomna tidigare Utrikesakademister och talare till den årliga alumnimiddagen. Kvällen den 17 december bjuder vi därför in till mingel, utrikespolitiska diskussioner samt mat och dryck med festliga förtecken. Under kvällen kommer vi också tillkännage vilka som tilldelas årets Mats Johanssons stipendium.

Vi inleder kvällen klockan 17:00 med bubbel och mingel. Senare får vi besök av Carl Bildt, som kommer berätta om sin nya bok Den nya oredans tid;

Om två eller tre decennier har vi mer av facit på var den stora oredans tid kommer att ha fört vår värld och våra samhällen. Har vi klarat att bevara freden? Finns det fortfarande hopp vad gäller de stora globala utmaningarna? Ser nationer varandra främst som partners i samarbetet, eller främst som motståndare i en allt hårdare tid? Historiens linjer framträder endast gradvis

Kvällen fortsätter sedan med middag, mingel och samkväm fram till 23:00. I anslutning till middagen kommer det finnas möjlighet att köpa Bildts bok.

Obligatorisk föranmälan sker senast den 10 december, via formulär till höger. Glöm inte att anmäla eventuell specialkost.

För att så många alumner som möjligt ska kunna delta kan ni som reser långväga (mer än två timmars resväg ifrån Stockholm) ansöka om resebidrag till/från evenemanget. Kvitto och ifylld ersättningsblankett skickas till linnea@frivarld.se senast den 10 december.

Datum och tid:
Den 17 december 2019 17.00 – 23.00
Plats:
Evenemanget har redan ägt rum