Future of the Free World Summit

Den 24 februari i år inledde Ryssland en fullskalig invasion av Ukraina. Angreppet utgör inte bara ett hot mot Ukraina som fritt och självständigt land utan även mot hela den europeiska säkerhetsordningen. I angreppet på den liberala demokratin står Ryssland inte ensamt, och kriget i Ukraina har åter synliggjort gränsen mellan världens demokratier och autokratier. Vad blir den fria världens svar?

 

Det och många angränsade frågor kommer avhandlas under the Future of the Free World Summit som arrangeras av Frivärld i samarbete med USA:s ambassad i Stockholm. Konferensen äger rum den 1-2 december på Skåvsjöholm och för samman några av fältets ledande experter med Sveriges nästa generation ledare inom utrikes- och säkerhetspolitik.

 

Bland talarna finns namn såsom Christopher Coker, Oscar Jonsson, Minna Ålander, Jojje Olsson, Una Berzina Cerenkova, Björn Weigel och Anna Kinberg Batra med flera. Mer information kommer att publiceras här löpande.

 

Utrikesakademins alumner erbjuds deltagande på konferensen, mat och övernattning kostnadsfritt.

Anmälan sker på: https://freeworldsummit.eventbrite.se

Observera att antalet platser är begränsat och avanmälan utan giltig orsak efter den 27 november debiteras med 1000 kronor. 

Datum och tid:
Den 1 december 2022 11.30 –
Plats:
Anmäl dig på: freeworldsummit.eventbrite.se
Evenemanget har redan ägt rum