Ny satsning från Frivärld: Säkerhetsrådet Podcast

Sedan några år tillbaka finns bloggen Säkerhetsrådet – ett unikt forum för en kvalificerad diskussion om utrikes-, försvars- och säkerhetspolitik. Nu tar vi steget och utökar det framgångsrika konceptet till en podcast.

Säkerhetsrådet podcast leds av Katarina Tracz, chef för Frivärld och Patrik Oksanen, senior fellow. I podden samtalar de, tillsammans med experter, opinionsbildare, företagare och beslutsfattare, om de mest relevanta utrikes- och säkerhetspolitiska frågorna. Fokus ligger på det dagsaktuella, liksom på ämnen som hamnat i medieskugga.

Två avsnitt ligger uppe redan nu. I premiäravsnittet gästas vi av Kinakännaren Pär Nyrén för att diskutera Kinesiska kommunistpartiets enhetsfront och dess informationspåverkan. I det andra avsnittet reder vi ut läget för den liberala demokratin tillsammans med Niklas Ekdal, journalist och författare, och Karin Svanborg-Sjövall, skribent, författare och tidigare vd för Timbro.

Båda avsnitten finns uppe nu på  Spotify, Apple Podcasts, Soundcloud och Acast. Podcasten uppdateras med nya avsnitt löpande. Prenumerera via dina podcastapp så du inte missar nya avsnitt!